Open dag op 13 september

 

Na de vakantie is het weer tijd om actief te worden! Op onze open dag krijg je een indruk van alle sporten die we aanbieden. Of je nu wilt dansen, thaiboksen, karate wilt doen of op zoek bent naar een personal trainer, op de open dag van Sportinstituut Dale Tan kun je het allemaal bekijken en uitproberen.

Naast demonstraties kun je er sportadvies krijgen. Natuurlijk is de open dag gratis toegankelijk.

Nieuw bij Sportinstituut Dale Tan; Hip hop / Street dance, Zumba, Dance hall en Total Body Work Out!

Programma:

10.00- 10.30 uur Welkomstwoord door Dale Tan

10.30 – 11.00 uur: Karate jeugd
Een spetterende demonstratie van karatetechnieken door onze jeugdgroepen. Karate is zeer goed voor de ontwikkeling voor kinderen. Hun motoriek wordt verbeterd en op een speelse en veilige manier leren ze karatetechnieken aan. Hiermee vergroten ze hun zelfvertrouwen en ontwikkelen ze discipline.

11.00 – 11.30 uur: Total body workout
Wil jij je lichaam trainen, maar heb je geen zin om in je eentje op een apparaat te staan? In deze actieve groepsles verbrand je calorieën en werk je tegelijkertijd aan je kracht en balans.

11.30 – 12.00 uur: Muay thai (thaiboksen) jeugd
Muay Thai (de Thaise naam voor thaiboksen) is in Nederland erg populair. De muay thai-lessen voor de jeugd kenmerken zich door een stevige conditietraining waarin de kinderen al hun energie kwijt kunnen.

12.00- 12.30 uur: Zumba
Zumba is al jaren populair onder vrouwen en mannen van alle leeftijden! Zumba is een mix van Latijns-Amerikaanse dansstijlen, zoals salsa, merengue en samba. Na een uur dansen zit de les erop en heb je ongemerkt een hoop calorieën verbrand!

12.30 – 13.00 uur: Karate volwassenen
In deze demonstratie laten onze karateka’s zien welke technieken zij beheersen. Hoge trappen, snelle stoten en behendige beenvegen komen allemaal voorbij.

13.00- 13.30 uur: Hip hop / Street dance
Wil jij net zo goed leren dansen als de jongens en meisjes bij So you think you can dance? In deze stoere danslessen leer jij de dansmoves uit de club!

13.30 – 14.00 uur: Aikido
De kracht van je tegenstander in jouw voordeel gebruiken. Dat is waar aikido om draait. Door middel van klemmen en worpen buig jij de aanval af. Aikido kent geen aanval en wordt alleen gebruikt om jezelf te verdedigen.

14.00 – 14.30 uur: Dance hall
Dance hall is een Jamaicaanse muziek- en dansstijl. Lekker dansen op de sexy Jamaicaanse ritmes in onze nieuwe danszaal.

14.30 – 15.00 uur: Braziliaans Jiu Jitsu
Braziliaans Jiu Jitsu is één van de snelstgroeiende vechtsporten ter wereld vanwege de populariteit van UFC. Deze stijl richt zich voornamelijk op het grondgevecht waarbij je gebruik maakt van klemmen. In combinatie met muay thai wordt dit gezien als de basis van Mixed Martial Arts (MMA).

15.30 – 16.00 uur: Muay Boran / Muay thai
Naast thaiboksen kun je bij Sportinstituut Dale Tan ook muay boran trainen. Door middel van stoten, trappen, knieën en ellebogen win jij het gevecht.