Proefles

Heb je altijd al eens mee willen doen met een les aikido, karate of thaiboksen? Bij ons kun je een gratis proefles meedoen. Zo kun je ervaren hoe de sport is zonder meteen lid te worden.

Praktische informatie

Wat neem je mee naar een proefles?

  • Sportkleding (Voor fitness, muay boran en muay thai: korte broek en een t-shirt. Voor karate en aikido: lange sportbroek en een t-shirt)

Er wordt niet van je verwacht dat je alle spullen zelf hebt. Voor personen die een proefles mee willen doen hebben wij de benodigde spullen in huis. Denk hierbij aan bokshandschoenen, scheenbeschermers of een boken (houten zwaard). Ook als je besluit lid te worden kun je deze spullen de eerste paar lessen lenen. Uiteindelijk is het wel de bedoeling dat je je eigen materiaal aanschaft, zodat eventuele nieuwe proefpersonen ook gebruik kunnen maken van onze spullen.

Zorg dat je een kwartier voor de les aanwezig bent en meld je dan in de kantine of bij de leraar.

Help, ik heb nog nooit aan vechtsport gedaan!

Dat maakt niet uit. Iedereen heeft ooit zijn eerste les gehad. Voor veel mensen is het best spannend om een keer mee te doen met een vechtsport-/verdedigingssport. Dit is nergens voor nodig. Onze leraren zijn getraind om leuke lessen te geven voor ieder niveau. Als je traint met een gevorderde zal diegene je juist proberen te helpen om alle technieken zo snel en zo goed mogelijk aan te leren.

Ik wil me aanmelden voor een proefles

Via onderstaand contactformulier kun je je aanmelden voor een proefles. Je krijgt binnen 24 uur antwoord. Wil je je liever telefonisch aanmelden? Dat kan ook via 077-3545544.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Karate, Thaiboksen, Fitness, Muay Boran, Aikido