IMG_9450

Fitness

Fitness crunchesFitness is een Engels begrip, dat letterlijk vertaald “fitheid” betekent. Het doel van fitness is dan ook zorgen dat je je lichaam zo traint dat je lekkerder in je vel zit.

In Sport Instituut Dale Tan in Venlo heb je de beschikking over een fitnesszaal met apparatuur voor cardio-fitness zoals: fietsen, loopbanden en stepapparaten. Hierbij train je je conditie en uithoudingsvermogen. Daarnaast is er een groot aanbod apparaten en losse gewichten voor krachttraining. Hiermee kun je je gehele lichaam sterker en gespierder maken.

fitness press in Venlo
Fitness met persoonlijke begeleiding

In onze sportschool in Venlo wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke begeleiding. Vooral bij beginnende sporters of bij personen die trainen vanwege een complicatie is dit erg belangrijk. In overleg met de fitnessinstructeur wordt er een schema samengesteld dat is aangepast op jouw wensen en behoeften. De apparaten worden uitgelegd en er wordt gekeken naar de juiste houding. Hierna kun je zelf aan de slag. En als je iets niet weet kun je het gewoon vragen aan onze rijkserkende instructeur.

Of je nou wilt afvallen, spiermassa kweken of je conditie verbeteren, bij Sport Instituut Dale Tan ben je aan het juiste adres.

Karate, Thaiboksen, Fitness, Muay Boran, Aikido